úvodní strana aktuální informace
PDF Tisk Email
Pro všechny farnosti
Neděle, 17 Březen 2024 08:02

 

klikněte pro zvětšení

 

 
PDF Tisk Email
Prachatice
Neděle, 24 Březen 2024 00:00

 

 

 

 
PDF Tisk Email
Pro všechny farnosti
Neděle, 24 Březen 2024 00:00

 

klikněte pro zvětšení

 

 
PDF Tisk Email
Pro všechny farnosti
Čtvrtek, 28 Březen 2024 00:00

 

klikněte pro zvětšení

 

 
PDF Tisk Email
pro děti a rodiny
Pondělí, 15 Duben 2024 20:00

 

 

klikněte na obrázek pro více informací

 

Přihláška na tábor ke stažení ve formátu PDF nebo DOCX

 

 

 
PDF Tisk Email
pro děti a rodiny
Úterý, 16 Duben 2024 00:00

 

DEMDAAL - letní setkání dětí a mládeže 2024 "PROJEKT TAU"

 

           

 

I v letošním roce přicházíme s nabídkou letního setkání pro děti a mládež. Setkání zajišťuje DEMDAAL z.s. ve spolupráci s Římskokatolickou farností Prachatice, Netolice a Strunkovice nad Blanicí.

Všechny podrobnosti kolem DEMDAAL z.s. naleznete na webových stránkách www.demdaal.cz. Na těchto stránkách budou také v elektronické podobě k dispozici veškeré informace o letním setkání. Ty budeme postupně doplňovat.

Protože jsme nezisková organizace, chtěli bychom Vás tímto poprosit o sponzorování naší činnosti, budeme vděčni za jakýkoli finanční dar, který je možné zaslat na číslo účtu 235061684/0300 u ČSOB. Samozřejmostí pak bude vystavení sponzorské smlouvy. Bude tak umožněna i účast dětem, pro které by setkání bylo obtížně dostupné. Děkujeme za pochopení a vstřícnost.

 

více informací a přihláška (PDF)        www.demdaal.cz

 

 

 
PDF Tisk Email
Prachatice
Čtvrtek, 18 Duben 2024 00:00

 

 

 

 
PDF Tisk Email
Hosín
Pátek, 19 Duben 2024 00:00

 

 

 

 
PDF Tisk Email
Pro všechny farnosti
Sobota, 20 Duben 2024 00:00

 

 

 

 
PDF Tisk Email
pro děti a rodiny
Pátek, 26 Duben 2024 00:00

 

 

 

 
PDF Tisk Email
pro děti a rodiny
Pátek, 26 Duben 2024 00:00

 

 

 

 
PDF Tisk Email
Pro všechny farnosti
Sobota, 27 Duben 2024 00:00

 

 

 

 
PDF Tisk Email
Pro všechny farnosti
Sobota, 04 Květen 2024 00:00

 

alt

 

 

 

 

 

 

 
PDF Tisk Email
Hosín
Pátek, 14 Červen 2024 00:00

 

 

 

 
PDF Tisk Email
Pro všechny farnosti
Neděle, 29 Prosinec 2024 00:00

 

 

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLx56oz08V3KWBpSEG-qhytu43A-SWy8a-

 

https://open.spotify.com/show/4tBSVsRlhoFvdxAib7x2m7

 

https://www.facebook.com/bozidencb/about

 

 
V roce 2025 slavíme s celou církví Jubilejní rok. Taková událost vyžaduje přípravu, a proto papež František vyhlásil příští rok jako Rok modlitby. Zve diecéze, aby nejrůznějšími iniciativami věřícím připomněly význam osobní modlitby a modlitby ve společenství.
 
Touto publikací chceme farníkům nabídnout dárek od duchovních naší diecéze k Roku modlitby. Začínáme již adventní dobou, abychom tak přirozeně společně vstoupili do Roku modlitby.
 
Chtěl bych poděkovat všem kněžím a jáhnům, kteří přispěli do této publikace, která se stala stejně rozmanitou a bohatou, jako je stav duchovních naší diecéze. Velice si vážím iniciativy Pastoračního střediska, které iniciovalo tuto publikaci.
 
Poděkování také patří informačnímu systému pro správu farnosti IS OMNIA, která umožnila elektronickou podobu této publikace jako notifikaci v mobilu. Využili jsme totiž již hojně využívanou aplikaci s názvem „Farnost do kapsy“. Získat ji můžete tím, že si stáhnete aplikaci v Google Obchod Play (systém Android) nebo v App Store (iPhone, iPad). Dále postupujte touto cestou – rozcestník (tři čárky vlevo nahoře) – nastavení aplikace – přidat farnost – zadejte název Pastorační středisko. Když máte Pastorační středisko přidané, tak v položce nastavení označte notifikaci a Rok modlitby (obojí musí být označené červeně). Po těchto krocích by vám mělo od 1. neděle adventní, tj. 3. 12. 2023, každé ráno v sedm hodin přijít jedno rozjímání. Jednotlivé texty si také budete moci poslechnout jako podcast připravený od Pastoračního střediska na YouTubeProlidi.online a v aplikaci Spotify Pastorační středisko.
 
+ Biskup Pavel, pomocný biskup a vikář pro pastoraci
 
 
 
 
PDF Tisk Email
pro děti a rodiny

 

Školní rok 2023/2024

 
Nabízíme vašim dětem pravidelná setkání v hodinách náboženství. Ve vikariátu Prachatice se vyučuje náboženství ve školách (nepovinný předmět) a na farách. Přihlášku si můžete vyzvednout u katechetů, kněží, ve škole nebo vytisknout zde. V případě zájmu o přípravy ke svátostem se obracejte na kněze farností nebo na katechetu ve spádové škole. I mládež má svá pravidelná setkání.
 
přihláška na náboženství  PDF   DOC
 
Pro zpěváčky a malé muzikanty máme opět nabídku pravidelných setkání v dětské schole, kterou vede Petr Šrámek a Monika Fürstová. Schola spolu s kapelou Elaion doprovází mše s dětmi každou první neděli v měsíci. Těšit se můžeme i na pravidelné dětské mše v týdnu.
 
Setkání misijní růže s modlitbou misijního a živého růžence pro děti i dospělé v příjemném prostředí rodného domu misionáře sv. Jana N. Neumanna v klášteře sester boromejek probíhá vždy třetí středu v měsíci. 
 
I předškolní děti mají ve farnosti své místo. Schází se spolu s maminkami (kontaktní osoba Anežka Vlková). Maminky se také za rodiny modlí. Rády by nabídly i zapojení v hnutí Modlitby matek (kontaktní osoba Marie Šrámková).
 
Lenka Hanžlová, katechetka a vikariátní zástupce pro pastoraci
 
 
 
 
Podpořte prosím vydávání kvalitních křesťanských časopisů pro děti a mládež zakoupením předplatného vašim dětem a vnoučatům. (Možné i sponzorské předplatné.) Do vikariátu odebíráme:
 
DUHA – 15 ks + dárek na prázdniny 300,- Kč   www.mojeduha.cz
 
IN – dívčí svět – 11ks cca 550,- Kč příspěvek do nadačního fondu In  www.in.cz
 
NEZBEDA 11ks za 550,- Kč  casopisnezbeda.cz
 
Časopisy je možné objednat na mob. 603 859 190. Děkujeme.
 
 
 
 
PDF Tisk Email
Prachatice

 

 

 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 Další > Konec >>

Strana 1 z 2
Sponsored by Abstract Joomla Theme | sify.com